BPS upalio svjetlo u Visokom

0

Dana 5.9.2016. u prepunoj sali općinskog vijeća u Visokom BPS-Sefer Halilović je izvršio predstavljanje kandidata za OV Visoko kojem je prisustvovao i predsjednik BPS-a gospodin Sefer Halilović kao i načelnica općine Visoko Amra Babić koja ima podršku BPS-a za predstojeće izbore kao nezavisna kandidatkinja.

“Posjećenost predizbornog skupa i otvaranja BPS-ove kampanje za područje općine Visoko, kao i predstavljanja kandidata, jedan je od dokaza našeg mišljenja da će BPS ostvariti značajan rezultat na predstojećim izborima u Visokom. Mi u BPS smatramo da je kandidatska lista BPS-a za OV Visoko na predstojećim izborima najkvalitetnija i najobrazovanija lista.” – kazao je za nosilac BPS-ove liste za OV Visoko Mirnes Fatić.

Prisutnim građanima se obratila i nezavisna kandidatkinja za načelnicu općine Visoko Amra Babić, koja ima BPS-ovu podršku, koja je kazala da je puno dobrog posla u općini Visoko uradila skupa sa dosadašnjim vijećnicima BPS-a u Visokom te se nada da će nastaviti zajednički započeti posao da rade i u naredne četiri godine što je pozdravljeno velikim aplauzom.

Za kraj predstavljanja kandidata BPS-a u Visokom, pristutnim građanima Visokog obratio se predsjednik BPS-a Sefer Halilović koji je govorio o politici BPS-a, kontinuitetu BPS-ovog ispravnog patriotskog puta u bh.politici kao i trenutku u kojem se nalazi država BiH, te je kazao koji su načini za izlaske iz krize.

OSTAVITI ODGOVOR

Molim Vas upišite Vaš komenentar!
Molim Vas upišite Vaše ime ovdje