U sali sarajevske Općine Stari grad održano je savjetovanje kantonalnog rukovostva BPS-a sa rukovodstvima i članovima općinskih organizacija BPS-a u Kantonu Sarajevo.

Sastankom su rukovodili predsjednik BPS-a KS Semir Halilović, generalni sekretar BPS-a Zaim Backović i član Predsjedništva BPS-a Muharem Fišo.

Na sastanku su predsjednici općinskih organizacija BPS-a podnijei izvještaje o radu BPS-a u svojim, lokalnim zajednicama te upoznali rukovodstvo BPS-a o spremnosti za predstojeće izbore 2018.godine.

S druge strane članovi rukovodstva BPS-a obavijestili su prisutna općinska rukovodstva BPS-a o onome šta je BPS- radio u proteklih nekoliko mjeseci u svom parlamentarnom radu, o širenju svojih politika ka mladim ljudima, za koje je rečeno da trebaju psotati okosnica BPS-a i državne politike generalno, te je saopćeno da se radi na izradi ekonomske strategije, strategije za mlade ljude Bosne i Hercegovine i dokument o povezivanju dijaspore naše države sa njihovom maticom.

Generalni sekretar BPS-a Backović obavijestio je prisutne članove BPS-a o događajima sa akciama u Parlamentu Bosne i Hercegovine pri čemu je BPS odigrao jednu od najvažnijih uloga u zaustavljanju novih talasa poskupljenja u našoj zemlji.

OSTAVITI ODGOVOR

Molim Vas upišite Vaš komenentar!
Molim Vas upišite Vaše ime ovdje