Povodom današnjeg saopštenja Predsjedništva SDA, u kojem se ova stranka solidariše sa građanima i opravdava njihov bunt zbog neopravdanog poskupljenja goriva, BPS-Sefer Halilović HNK-a poziva SDA da prestane sa LICEMJERNIM ponašanjem, jer je narodu sasvim jasno ko je kriv za njegov ovako težak položaj.

Naime, zar ima većeg licemjerstva glasati za uvođenje akciza (kao što je, između ostalih, uradila SDA), a onda kritikovati povećanje cijena goriva ili podržavati bunt građana zbog povećanja cijena goriva, kao što SDA javno saopštava, dok u isto vrijeme Ministar MUP-a iz SDA u Vladi KS prijeti vozaćima da će u slućaju blokade saobraćaja dijeliti kazne.

BPS-Sefer Halilović pita ovu stranku – Da li je ona svijesna da je preuzimanjem vlasti preuzela ne samo fotelje, nego i odgovornost, te da je upravo ona glavni krivac za sve što je dobro (ako ga uopšte ima) i za sve što je loše u ovoj zemlji.

BPS-Sefer Halilović poziva građane da ne nasjedaju na populizam vladajućih oligarhija i da racionalno sagledavaju sve pojave u društvu, jer je populizam i političke laži najlakše plasirati. One ništa ne koštaju, barem do sada.

Predsjednik KO BPS-Sefer Halilović HNK
Prof.dr Adnan Velagić

OSTAVITI ODGOVOR

Molim Vas upišite Vaš komenentar!
Molim Vas upišite Vaše ime ovdje